Loading…
#VVOJ17 has ended
Back To Schedule
Friday, November 3 • 7:30pm - 10:30pm
VVOJ's All American Pub Quiz Night – A Muckraking Event

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
#VVOJ17 proudly presents: The All American Pub Quiz Night – A Muckraking Event. Your host: Greg Shapiro. Gear up, it’s gonna be huge!

***
Dit jaar geen prijsuitreiking tijdens de VVOJ Conferentie. De Loep en het VVOJ Jaarboek krijgen samen een eigen event in het vroege voorjaar van 2018. Maar bóy, hebben we een mooi alternatief gevonden: VVOJ's All American Pubquiz Night – a Muckraking Event. En uw host is deze avond….. Greg Shapiro!

It’s gonna be huge
. ReallyIt’s gonna be fantastic. En geen man die deze woorden beter in Trumpiaanse tongval kan uitspreken dan Greg Shapiro, de Nederlandse Amerikaan die zijn reputatie als stand-upcomedian vestigde met Boom Chicago. Solo maakte hij shows zoals Going Dutch, How to Be Orange en Superburger. En begin dit jaar ging zijn Trumpimitatie viral in het filmpje The Netherlands Second van Arjen Lubach.

Shapiro is ook producent en host van de Youtubeshow United States of Europe, waar hij Europese leiders op de korrel neemt. Ter voorbereiding op de pubquiz night adviseren wij verder Shapiro’s Youtube-tutorial ‘How to do a Trump Imitation, even when you have large hands’.

Toegang tot de pubquiz is inbegrepen bij het diner, dat weer inbegrepen is bij de conferentietoegang. We verkopen dus géén losse toegangskaartjes voor deze All American Pubquiz Night. Sorry.

Wel kunnen we je nu alvast lekker maken met wat er te winnen valt. Bij de pubquiz De Slimste Journalist, eind september, sleepte het VVOJ-team Muckrakers niet alleen de beker in de wacht, maar ook een paar drones met camera. En die komen op vrijdagavond 3 november in de prijzenpot.Artists

Friday November 3, 2017 7:30pm - 10:30pm CET
De L'Empereur, zaal 1 – Muckrakers Stationsstraat 2, 6221 BP Maastricht