Loading…
#VVOJ17 has ended
Back To Schedule
Friday, November 3 • 3:00pm - 4:10pm
DOORPRATEN MET James S. Henry en Sander Rietveld

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Bij de aftrap van #VVOJ17 geven drie sprekers in compacte keynotes hun visie op de Amerikaanse Toestanden. In deze sessie praten we door met één van hen: James S. Henry.

***
In plaats van de aandacht telkens weer te richten op The Donald als evil genius, kan de journalistiek beter wat soul searching doen. Erken medeverantwoordelijkheid voor de ontwikkelingen van de laatste twee jaar en ga aan de slag met de lessons learned. Dat is de boodschap waarmee James S. Henry naar #VVOJ17 komt.

Henry is econoom, jurist en onderzoeksjournalist, is specialist op het gebied van underground economies. Eind vorig jaar publiceerde hij hierin ‘The Curious World of Donald Trump’s Private Russian Connections’, een omvangrijk en doorwrocht overzicht van Trumps connecties met dubieuze types van Russische en verwante signatuur.

In deze sessie duiken we met Henry dieper in op de internationale netwerken. Uiteraard krijgt de zaal volop de gelegenheid om vragen te stellen en in discussie te gaan.

Moderators
avatar for Wil van der Schans

Wil van der Schans

Reporter Radio

Speakers
avatar for James S. Henry

James S. Henry

Economist, lawyer and investigative journalist
James S. Henry (1950) is econoom, jurist én onderzoeksjournalist. Samen met Pulitzerwinnaar en Trumpwatcher David Cay Johnston (The Making of Donald Trump) richtte hij DC Report op (‘We report what the President and Congress DO, not what they SAY‘). Hij schrijft voor The New York Times, Time magazine, The Wall Street Journal, The Washington Post en is auteur van boeken met de veelzeggende titels The Blood Bankers: Tales from the Global Underground... Read More →


Friday November 3, 2017 3:00pm - 4:10pm CET
De L'Empereur, zaal 4 – Bernstein Stationsstraat 2, 6221 BP Maastricht